');

Διαδικασία Εισαγωγής

Πραγματοποιείται καθημερινές εκτός Σαββατοκύριακου. Η εντολή για προγραμματισμένη εισαγωγή εκδίδεται από τους Ιατρούς του Νοσοκομείου, ύστερα από εξέταση του ασθενή στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία 

Τι πρέπει να έχω μαζί μου;

Αστυνομική ταυτότητα , Βιβλιάριο υγείας, ΑΦΜ - ΔΟΥ, ΑΜΚΑ ασφαλισμένου,

Εξιτήριο

Η απόφαση για έξοδο (εξιτήριο) από το Νοσοκομείο θα ληφθεί από τον θεράποντα ιατρό και θα σας δώσει προτυπωμένο έντυπο-εξιτήριο.

Την ημέρα που θα εκδοθεί το εξιτήριο θα σας δοθούν σχετικές ιατρικές οδηγίες για θεραπεία, επανεξέταση, προφυλάξεις, κ.λπ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει ό,τι σας είπε ο θεράπων ιατρός.

Πριν φύγετε βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ξεχάσει προσωπικά σας αντικείμενα. Μετά την έξοδο, για λόγους υγιεινής και ασφάλειας, απορρίπτονται στα απόβλητα ό,τι έχει μείνει στο κομοδίνο και στο κρεβάτι του θαλάμου που νοσηλευτήκατε. 

Φροντίστε να τηρείτε σε καλή κατάσταση ό,τι ιατρικά έγγραφα σας δοθούν (βεβαιώσεις, εξετάσεις, κ.α.).

Το εξιτήριο πρέπει να το παραδώσετε στο Τμήμα Κίνησης Ασθενών για να σφραγιστεί.

Εάν έχετε δημόσια ασφάλεια υγείας ΔΕΝ απαιτείται ουδεμία καταβολή ποσού για την νοσηλεία σας.

Εάν κατέχετε ιδιωτική ασφάλεια, θα σας ενημερώσει το Τμήμα Κίνησης Ασθενών για το ποσό που θα καταβάλετε, βάσει κρατικού τιμολογίου. Το Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών, που θα σας δοθεί, μαζί με μια Ιατρική Γνωμάτευση, που θα ζητήσετε και θα σας δοθεί από τον θεράποντα ιατρό, θα κατατεθούν στον Ιδιωτικό Ασφαλιστικό σας Φορέα. 

Εάν δεν έχετε δημόσια ασφάλεια υγείας (ιδιώτης), θα σας ενημερώσει το Τμήμα Κίνησης Ασθενών για το ποσό, που πρέπει να καταβάλετε, βάσει κρατικού τιμολογίου. Το ποσό πρέπει να καταβληθεί πριν φύγετε από το Νοσοκομείο.

Εάν είστε ανασφάλιστος και έχετε Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ή ανήκετε σε ευάλωτες ομάδες, δικαιούστε δωρεάν περίθαλψη (για περισσότερα σχετικά, ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΔΩ).

Εάν είστε Ευρωπαίος Πολίτης και κατέχετε Ευρωπαϊκή Κάρτα (Ε 111), πρέπει να ενημερώσετε το Τμήμα Κίνησης Ασθενών.

© 2020 διασυνδεόμενο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Εξωτερικών Ιατρείων   1535

Ακτινολογικού Εργαστηρίου

2132073051

Μικροβιολογικού Εργαστηρίου

2132072995 

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Εξωτερικών Ιατρείων   1535

Ακτινολογικού Εργαστηρίου

2132073051

Μικροβιολογικού Εργαστηρίου

2132072995

Παιδοψυχιάτρρου ΚΑΙ Ψυχολ΄όγου

2132073028