');

© 2020 διασυνδεόμενο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μήνυμα Διοίκησης

 

Αγαπητοί Επισκέπτες,

 

Σας καλωσορίζουμε στο Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα» και σας βεβαιώνουμε ότι θα καταβληθούν από πλευράς μας όλες οι προσπάθειες για την ασφαλή και ταχεία εξυπηρέτησή σας.

 

Μπορεί κατά την επίσκεψη σας ή τη νοσηλεία σας να διαπιστώσετε ελλείψεις, ακόμη μπορεί και να δυσανασχετήσετε για την χωροταξική διάταξη των τμημάτων μας , το προσωπικό όμως του Νοσοκομείου, σας υποδέχεται με αίσθημα ευθύνης και ανθρωπιάς, πράγμα που μας κάνει να περηφανευόμαστε για την παρεχόμενη περίθαλψη. Παράλληλα το φυσικό περιβάλλον θα σας εξασφαλίσει την ησυχία και την ηρεμία που έχετε ανάγκη τις ώρες αυτές.

 

Για κάθε έναν από εσάς υπάρχει το μόνιμο προσωπικό που με την εμπειρία, την κατάρτιση και την ευγένειά του θα σας καθοδηγήσει και θα σας συνοδεύσει σε κάθε σας βήμα στους χώρους του νοσοκομείου.

 

Και μην ξεχνάτε ότι με τις δικές σας παρατηρήσεις, με τη δική σας προτίμηση και τη δική σας εμπιστοσύνη, μπορούμε και φιλοδοξούμε στην πλήρη ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του Νοσοκομείου μας, με το ίδιο ανθρώπινο πρόσωπο, στον ίδιο πράσινο και φιλόξενο χώρο που βρίσκεται μέχρι σήμερα 

 

Από εσάς περιμένουμε να δείξετε την κατανόηση και την υπομονή που χρειάζεται για να αντεπεξέλθετε στο όποιο πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζετε εσείς προσωπικά ή κάποιο άτομο από το οικογενειακό ή το φιλικό σας περιβάλλον. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα, με όλο το έμψυχο δυναμικό του Νοσοκομείου μας.

gallery/sitepad-data-themes-medicare-images-home_1
gallery/sitepad-data-themes-medicare-images-home_2
gallery/sitepad-data-themes-medicare-images-home_3
gallery/sitepad-data-themes-medicare-images-home_4

© 2020 διασυνδεόμενο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

© 2020 διασυνδεόμενο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Εξωτερικών Ιατρείων   1535

Ακτινολογικού Εργαστηρίου

2132073051

Μικροβιολογικού Εργαστηρίου

2132072995

Παιδοψυχιάτρρου ΚΑΙ Ψυχολ΄όγου

2132073028